Visitering

Bor du i dit eget hjem eller ældrebolig, er du gangbesværet, eller bare generelt har brug for hjælp til de daglige gøremål såsom at lave mad, så har du mulighed for at blive visiteret til madlevering hos os.

Hvis du gerne vil have vi laver og leverer mad til dig, skal du kontakte visitationen i din kommune.

Vi leverer til nedenstående kommuner:
Ballerup
Furesø
Gentofte
Gladsaxe
Herlev
Hvidovre
Køge
Odsherred
Sorø
Solrød
 
Hvordan fungerer det

Når du er blevet visiteret af din kommune og godkendt til at få mad leveret fra os, får vi direkte besked herom.

Første gang vi skal levere mad til dig, tager vi sammen dialogen i telefonen om hvad du ønsker til næstkommende leveringer. Når du får din mad leveret, vil du samtidig få en madplan til afkrydsning af chaufføren til min. de næste 14 dage. Her vil der være 3 hovedretter og 4 biretter at vælge imellem hver dag.

Denne tager chaufføren med retur senest onsdag ugen inden ny periode begynder. Datoen for levering vil også stå på menuplanen.

Har du yderligere brug for hjælp eller spørgsmål til udfyldning af madplanen, er du eller en pårørende også altid velkommen at ringe eller skrive ind til os.

Ændring af bestilling

Bliver du syg, skal du på besøg hos din familie, eller er der en helt tredje årsag til du vil afbestille mad i en dag eller periode, er det intet problem. Du eller din pårørende skal blot ringe eller skrive til os, så sørger vi før at ændre det, så du ikke modtager mad der vil gå til spilde.

Det skal dog senest ske kl. 12.00 dagen før leveringen er bestilt til.

Kontakt os her

Vi leverer til din adresse

Din tryghed er vigtig for os, derfor er vores chauffører og de biler de kører i, godkendte til transport af både kold og varm mad.

Er du ikke hjemme, vil maden blive stillet ved din dør. Der kan tilkøbes en termokasse som maden kan sættes i, så den holder sig kold.

Er du hjemme vil maden enten blive stillet i dit køleskab, eller på en tallerken til dig, alt efter om du skal have kold eller varm mad. Ønsker du ikke at vores chauffør kommer ind i din bolig, er det naturligvis også en mulighed de overleverer den til dig, eller en pårørende i døren på din adresse.

Opbevaring og tilberedning

Vi anbefaler du opbevarer maden i køleskab ved højest 5 grader. Maden kan herefter opvarmes enten mikrobølgeovn i højest 4 min. ved høj styrke, eller i alm. Ovn i ca. 10 min. Ved 200C.

Vi anbefaler ikke a gemme rester, efter de har været opvarmet.

Du kan hente og printe en vejledning til tilberedning i alm. ovn her, og i mikrobølgeovn her

Vi passer på dig og din kost

Skulle du være ordineret specielle diæter, eller spiser du generelt ikke så meget, tager vi naturligvis også forbehold for det. Vi sørger for alle har mulighed for at spise vores mad, og vi får besked direkte fra visitationen i din kommune om præcis hvad din kost skal indeholde, så du behøver ikke gøre yderligere.

Skulle der være ekstra småjusteringer som kommunen ikke blev oplyst om ved visitering, vil vi meget gerne være behjælpelige. Det kan være du ikke længere selv kan skære din mad ud, og har brug for det er udskåret på forhånd.

Send os meget gerne en mail, eller ring og orienter os herom, så tilpasser vi maden til dine ønsker.