Historien bag

Café Heiss er oprindeligt stiftet af Brian Heiss, der sammen med sin datter Monique Lillebo Heiss takkede ja til at starte en café i Roskilde Lufthavn tilbage i 2014.

Brian har mange års erfaring som kok i bl.a. Kastrup Lufthavn, så han er på hjemmebane, når det kommer til hjemmelavet, velsmagende mad. Monique har efter at være vokset op i køkkenet med sin far, lært alt hvad hun ved i dag om mad.

Monique har en stærk ambition om vi skal passe på dem der bliver ældre, og her er madglæde en stor del af at det.

“De ældre skal have det godt, og de skal have frisk hjemmelavet mad hver dag, det har de krav på”

Monique Lillebo Heiss – Café Heiss

Hun var startet på uddannelsen som Social og Sundhedshjælper, da hun fik tilbuddet fra sin far om at være med til at starte caféen i Roskilde Lufthavn. Her startede madrejsen med en forespørgsel fra en lokal borger, der ønskede at få leveret mad til hendes ældre mor. Siden hen kom mange ældre borgere til spisning i selve caféen i Roskilde Lufthavn, og madlavning- og levering udvidede sig med hastige skridt, og Caféen fik lov at komme med på fritvalgsbeviset i Roskilde Kommune.

Da madserviceaftalen til de ældre borgere i Roskilde Kommune kom i udbud i 2018, sendte Monique og Brian et tilbud af sted med det samme. Café Heiss blev godkendt til at være en af de madhuse de ældre borgere i Roskilde Kommune kunne vælge når de bliver visiteret.

Læs her hvilke kommuner vi har samarbejde med.

Herefter lukkede Caféen i Roskilde Lufthavn i 2019, og Café Heiss bosatte sig i lokaler på Midtsjælland med større faciliteter, for nu skulle der laves god hjemmelavet mad til de ældre, og det i mange portioner.

Læs mere her artikel på Foodservice Forum om madmonopolet der er brudt

Flere kommunale aftaler i 2019
2019 blev Café Heiss’ år, da flere kommuner kontaktede Café Heiss, og spurgte om de var interesserede i at byde ind på deres udbud om madservice. Det takkede Caféen endnu engang ja til, og sendte et tilbud af sted. Dette blev starten på et større samarbejde med 4 andre kommuner i hhv. Gentofte, Lyngby-Taarbæk, Gladsaxe og Rudersdal.